om oss

Speed Båtsenter er Sandefjord og og en av Vestfolds største båtbutikk. Med båtutstilling på 1500 kvm, er det som å gå på en båtmesse – hele året. Vi har et stort utvalg av båter og bruktbåter.

Vi er forhandler av Yamarin, Grand, Pioner, Steady og Yamaha utenbordsmotorer og brukte båter.

Hos oss har vi alltid et stort antall båter på lager, både nye og brukte innbyttebåter. Speed Båtsenter er også et sertifisert Yamaha premium verksted. Teknisk avdeling tar seg av vedlikeholdet slik at du som kunde kan nyte den gode sommeren på sjøen.

Vi er Speed Båtsenter

Speed Båtsenter startet i Gogstadveien i Sandefjord tidlig på 70-tallet, da under firmaet Speed Motorsenter eid av Rolf Skallist. I 1996 flyttet virksomheten til Skolmar Industriområde i Sandefjord og Speed Båtsenter AS ble etablert 02.01.1998. Høsten 2000 kjøpte Johnny Abrahamsen Speed Båtsenter AS og på ettersommeren 2001 flyttet selskapet virksomheten til Framnnæs Maritime Senter. I Juli 2019 ble Speed Båtsenter en del av Vestfold Maritim AS.
Tilsammen er vi nå en stor aktør på båt opplevelser i Vestfold.
Virksomheten består i salg av fritidsbåter til kunder over hele Østlandsområdet. Merkene er Yamarin og Pioner, med Yamaha som motormerke.
Videre har vi fullt verksted hvor vi foretar motorservice, vedlikehold og montering av nye båter. I tillegg har vi 165 opplagsplasser for kunder som har behov for dette.

Et båtkjøp er et spørsmål om tillit.
Før vi overleverer en båt til ny eier, passer vi på at alt fungerer som det skal. Skulle du senere få bruk for service, samarbeider vi med serviceverksteder
i mesteparten av Norge.
Når våre kunder er fornøyde, er vi fornøyde.
Hos Speed Båtsenter er vårt mål å levere den beste servicen, og vi går veldig langt for å hjelpe våre kunder. Du skal som kunde alltid kunne få den hjelp du har behov for og føle deg godt behandlet.

Beliggenhet

Butikk:
Uranienborgveien 3
3217 Sandefjord

Verksted:

Sandefjord
Hegnasletta 3
3217 Sandefjord

Larvik:
Hegdalveien 65
3261 Larvik

Telefon

Butikk: +47 334 28 415

Verksted Sandefjord: +47 413 63 447

Verksted Larvik: +47 457 30 120

Åpningstider

Mandag til fredag : 08 – 16
Lørdag: 11 – 14

Send en melding