En båtforhandler
utenom det vanlige

Våre brands

Om Speed Båtsenter

Vi holder til i helt nye lokaler i Uranienborgveien 3 i Sandefjord med 1500 kvm båtutstilling!

Vi startet i Gogstadveien i Sandefjord tidlig på 70-tallet, da under firmaet Speed Motorsenter eid av Rolf Skallist. I 1996 flyttet virksomheten til Skolmar Industriområde i Sandefjord og Speed Båtsenter AS ble etablert 02.01.1998.
Høsten 2000 kjøpte Johnny Abrahamsen Speed Båtsenter AS og på ettersommeren 2001 flyttet selskapet virksomheten til Framnnæs Maritime Senter. I Juli 2019 ble Speed Båtsenter en del av Vestfold Maritim AS. Tilsammen er vi nå en stor aktør på båt opplevelser i Vestfold. Virksomheten består i salg av fritidsbåter til kunder over hele Østlandsområdet. Merkene er Yamarin og Pioner, med Yamaha som motormerke.
Videre har vi fullt verksted hvor vi foretar motorservice, vedlikehold og montering av nye båter. I tillegg har vi 165 opplagsplasser for kunder som har behov for dette.

Et båtkjøp er et spørsmål om tillit. Før vi overleverer en båt til ny eier, passer vi på at alt fungerer som det skal. Skulle du senere få bruk for service, samarbeider vi med serviceverksteder i mesteparten av Norge.

Når våre kunder er fornøyde, er vi fornøyde.
Hos Speed Båtsenter er vårt mål å levere den beste servicen, og vi går veldig langt for å hjelpe våre kunder. Du skal som kunde alltid kunne få den hjelp du har behov for og føle deg godt behandlet.

Vi skaper opplevelser

BUTIKK

Vi har en av Norges største utstillinger av båt, båtmotorer, samt Norges største Sea Doo utstilling.

KJØP AV BRUKTBÅT

Kontakt vår serviceavdeling direkte
og få et kontantbud på din båt.

VINTEROPPLAG

Vi tilbyr vinterlagring for alle typer båter med utenbordsmotor opp til 28 fot. Vi tilbyr lagring både ute, inne samt varmt lager eller kaldt. 

YAMAHA PREMIUM SERVICE

Speed Båtsenter har absolutt et av Norges reneste og mest velutstyrte Yamaha-verksteder – vi har veldig kontroll over verktøyene våre – det gjør hverdagen enklere for mekanikeren og ikke minst rask og rimelig å betjene motoren din. 

FORSIKRINGSSKADER

Har du vært uheldig? Vi kan kontakte forsikringsselskapet for deg. Vi henter, utfører reparasjon og retur til deg.

Beliggenhet

Butikk:
Uranienborgveien 3
3217 Sandefjord

Verksted:

Sandefjord
Hegnasletta 3
3217 Sandefjord

Larvik:
Hegdalveien 65
3261 Larvik

Telefon

Butikk: +47 334 28 415 Verksted Sandefjord: +47 413 63 447 Verksted Larvik: +47 457 30 120

Åpningstider

Mandag til fredag : 08 – 16
Lørdag: 11 – 14

Send en melding