Yamarin
PionerFiretakt
Elektriske MotorerBrenderup
Fogelsta

Kontakt oss
Forsiden

Sist oppdatert:16.12.2010


 

F30 - F40 - F50 - F60

 

Kjøreglede med god samvittighet

Yamaha og båtbrukere over hele verden har et felles ansvar for å ta vare på det miljøet vi alle har glede og nytte av. Derfor bruker Yamaha mye tid og store ressurser på å utvikle støysvake motorer som er raske og pålitelige, og tilfredsstiller båtfolkets ønske om lavt bensinforbruk og lite eksos.

F30, F40 og de to spennende, nye motorene F50 og F60, med elektronisk bensininnsprøytning, EFI, er utviklet og konstruert for å tilfredsstille båteiere med høye forventninger og store krav. Motorene egner seg til mange forskjellige båttyper, de gir høy toppfart, god driftsøkonomi, forurenser lite, er enkle å bruke og veldig driftsikre.
Motorene har forbrenningskamre med såkalt ‘clean burn’ utforming og et avansert system sørger for å gjenvinne og utnytte eksosens innhold av uforbrente gasser. Det gjør sitt til at motoren bruker mindre bensin, og produserer mindre eksos.

De to nye motorene F50 og F60 har et avansert men veldig effektivt og pålitelig EFI-system. F30 og F40 er utstyrt med et solid, gjennomprøvd og driftsikkert system med en forgasser pr sylinder. Det gir høy toppfart og mye krefter i motorenes mellomregister hvor båten passerer planingsterskelen. Akselerasjonspumpen gir stort bunndrag og trimsystemet med to hastigheter sørger for at båtføreren kan optimalisere utnyttelsen av kreftene i motorene. Motorene er lette å starte takket være et Prime Start system, som erstatter den tradisjonelle chokeknappen.

F30, F40, F50 og F60 er motorer med et bredt bruksområde som vil tilfredsstille både båtentusiaster og profesjonelle brukere.

F30, F40, F50 og F60, er konstruert for å tilfredsstille de båteiere som er på jakt etter ytelse, fart og kjøreglede. Dette er motorer som passer til RIB-båter beregnet på høy fart, skjærgårdsjeeper med trygg innredning, gummibåter og små daycruisere. Alle kan bruke en av de avanserte firetaktmotorene til Yamaha.

      
     
     
     

   
Firetakt
300-350hk
200-250hk
80-150hk
30-60hk
15-25hk
6- 9,9hk
2,5-4hk
FT8-FT60

Yamaha forskjellen